Tevreden klanten

“Mooi werk geleverd!”

Duidelijke communicatie over de werkzaamheden, er werd met ons meegedacht en het eind resultaat is heel mooi. Wij zijn zeer tevreden en zullen zeker vaker gebruik maken van dit bedrijf, bedankt!

6 november 2023, Thea, Ridderkerk, renovatie achtertuin

Weer heel tevreden met het eindresultaat!!

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Weer heel tevreden met het eindresultaat!! Vanaf begin meedenken, duidelijkheid bieden, afspraken nakomen en een geweldige tuin aanleggen. Foto’s komen denk ik op de website in het voorjaar!

1 november 2023, Remco Beuvens, Rotterdam, renovatie tuin

“Precies wat we zochten!”

Weer een geweldige ervaring. Ik vind het leuk dat Richard het heel persoonlijk en eenvoudig maakt. Hij denkt met je mee over de oplossingen en is ook best flexibel om kleine dingen ten goede te veranderen tijdens de uitvoering. We zijn heel blij met het eindresultaat, precies wat we zochten.

19 augustus 2023, Bruno Trassante, Capelle a/d IJssel, renovatie tuin

“Doen wat ze beloven”

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde Fijn bedrijf. Doen wat ze beloven. Netjes werk door vriendelijke mensen.

25 juni 2023, RT L, Capelle a/d IJssel, renovatie voor- en achtertuin

“Prettige communicatie”

Wij hebben ons terras laten ophogen, een nieuwe border laten aanleggen en onze bestaande borders zijn opgehoogd met bemeste tuinaarde. Dit alles tot onze tevredenheid. Prettige communicatie!

10 mei 2023, Francien, Rotterdam, renovatie achtertuin

Neem contact met ons op

Kompasstraat 32E
2901 AM Capelle a/d IJssel

Hoveniersbedrijf Neeleman, natuurlijk!

Door onze manier van werken, kan ook úw tuin bijdragen aan een beter milieu. Elke tuin telt!  Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!