Tuinrenovatie

Voldoet uw tuin niet helemaal meer aan uw wensen maar is de basis goed, dan kunt u er ook voor kiezen delen van uw tuin te laten renoveren.

Tuinrenovatie mogelijkheden

Denk hierbij bijvoorbeeld aan herindelen van de borders, ophogen of vernieuwen van de bestrating, plaatsen van een vlonder of houten terras, vernieuwen van de schutting of aanleggen van verlichting.

Ook het plaatsen van een maatwerk buitenkamer in de tuin of overkapping aan uw huis is mogelijk. Een buitenkamer geeft u de mogelijkheid om van het vroege voorjaar tot in het late najaar buiten van uw tuin te genieten.

Tuinrenovatie bespreken?

Neem gerust contact met ons op om eens een vrijblijvend gesprek aan te gaan. Dit gesprek vindt plaats bij u thuis zodat wij een goed beeld krijgen van de ruimte en de mogelijkheden in uw tuin. Aan de hand hiervan zullen wij voor u een vrijblijvende offerte opstellen voor de renovatie van uw tuin. 

Ook bij het uitvoeren van aanpassingen in uw tuin staat voorop dat uw tuin aan uw wensen voldoet en binnen uw budget gerealiseerd wordt

Op zoek naar tuinrenovatie inspiratie?

Wilt u inspiratie opdoen voor de renovatie van uw tuin? Volg ons op InstagramFacebook en/of Pinterest. Wij plaatsen hier geregeld foto’s van onze projecten en trends op het gebied van tuininrichting. 

Daarnaast kunt u ook een kijkje nemen in onze online fotogalerij voor tuinrenovatie inspiratie.

Neem contact met ons op

Kompasstraat 32E
2901 AM Capelle a/d IJssel

Hoveniersbedrijf Neeleman, natuurlijk!

Door onze manier van werken, kan ook úw tuin bijdragen aan een beter milieu. Elke tuin telt!  Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!