Tevreden klanten

“Kwaliteit, professionaliteit & stiptheid”

Richard heeft onze voortuin aangelegd en het is heel erg mooi geworden, we zijn er heel erg tevreden mee. Kenmerken zijn kwaliteit, professionaliteit en stiptheid.

We zijn echt enorm te spreken over Hoveniersbedrijf Neeleman. Zij hebben ons geholpen met het ontwerpen en aanleggen van onze achtertuin. De communicatie was snel, persoonlijk en Richard denkt echt goed met je mee! Het eindresultaat is fantastisch geworden, we worden elke keer als we naar buiten kijken helemaal blij. Het is echt precies geworden zoals we hadden gehoopt. We kunnen Hoveniersbedrijf Neeleman van harte aanbevelen.

7 april 2023, M. Vink, Rotterdam - renovatie tuin

Richard heeft mijn verwilderde tuin in een klein paradijsje omgetoverd afgelopen zomer en kwam onlangs terug voor een opknapbeurt van de voortuin. Ik kan ze van harte aanbevelen!

25 november 2022, Linda Rolien, Rotterdam - renovatie tuin

Absolute vakman, vakinhoudelijk sterk, afspraken nagekomen, prettige samenwerking, realistische prijzen, heldere communicatie, geen gedoe, wel een prachtige tuin. Aanrader!!

18 oktober 2022, Dave Geensen, Rotterdam - aanpassingen tuin

Richard en Job hebben bij ons een tuin met tuinkamer aangelegd. Wat een fijne personen zijn zij. Er wordt meegedacht, voorstellen gedaan en in overleg uitgevoerd. En….met een geweldig resultaat. Wij zijn zeer tevreden vanaf het moment van de offerte t/m het eind resultaat. Bij hen krijg je geen verkoop praatjes maar waar voor je geld!!!!! Mijn complimenten!

3 augustus 2022, Miriam van de Laar, Nieuwerkerk a/d IJssel - aanleg tuin

Het contact met Hoveniersbedrijf Neeleman verliep gemakkelijk en een afspraak kon snel worden gemaakt. Het werk is goed uitgevoerd.

3 augustus 2022, 31 mei 2022, Henny Spoeltman, Capelle a/d IJssel - schutting

Ze hebben bij ons een schutting geplaatst en de tuin verder ingericht. Duidelijke communicatie, en er wordt hard gewerkt. Heb ze al bij 2 bekenden aangeraden voor hun eigen schutting.

21 mei 2022, Pim Langen, Capelle a/d IJssel - schutting

Richard Neeleman is een goede hovenier, die van natuurlijke materialen houdt. Hij heeft ons prima geadviseerd over de soort schutting. Hiervoor is hij ook ter plekke komen kijken, om te zien hoe hij het hoogte verschil tussen de twee achtertuinen kon oplossen. Daarnaast lopen de tuinen naar het water toe ook nog af en hier heeft hij bij het plaatsen van de schutting keurig rekening mee gehouden. In twee dagen was de grond gestut en de schutting geplaatst. Het ziet er keurig en degelijk uit.
Pluspunten: duidelijke afspraak, duidelijke offerte, vlotte plaatsing, geen muziek.

20 mei 2022, Hella Mentjox, Capelle a/d IJssel - schutting

Goed en snel werk. Goed overleg over hoe en wat.

28 maart 2022, Ben van der Ploeg, Rotterdam - tuinonderhoud

Zeer tevreden over de werkzaamheden die Richard Neeleman aan onze voor en achtertuin heeft verricht . Hij is van alle markten thuis , heeft goed geluisterd naar wat ik wilde . De planten moeten nog groeien, maar ik ben er van overtuigd dat de achtertuin nog mooier wordt. In 4.5 dag hebben ze met z’n tweeën de klus geklaard , petje af.

25 maart 2022, Noor Duinker, Capelle a/d IJssel - renovatie voor- en achtertuin

Wilt u nog meer referenties lezen?

Uiteraard hebben we nog meer referenties die u mag lezen. Voor de leesbaarheid van de site hebben we de oudere referenties gearchiveerd. Bent u geïnteresseerd in meer referenties?

Neem contact met ons op

Kompasstraat 32E
2901 AM, Capelle a/d IJssel

Hoveniersbedrijf Neeleman, natuurlijk!

Door onze manier van werken, kan ook úw tuin bijdragen aan een beter milieu. Elke tuin telt!  Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!