Referentie archief Hoveniersbedrijf Neeleman

“Enorm veel kennis en goede ideeën

Wij zijn erg tevreden over Hoveniersbedrijf Neeleman. Richard is betrouwbaar, heeft naast enorm veel kennis, goede ideeën die – in ons geval- ook helemaal aansloten op onze eigen verwachtingen. Wij hebben onze tuin (in nieuwbouwwijk) in fases laten aanleggen en ons steeds weer door hem laten adviseren en wij zullen dit blijven doen !
21 augustus 2021, Mirjam Grasman, Nieuwerkerk a/d IJssel – aanleg tuin

Elke ochtend tijdens het ontbijt kijk ik mijn achtertuin in en dan ben ik echt zo ontzettend blij. Dat geldt ook voor mijn voortuin als ik de voordeur uitstap op weg naar mijn auto.  Ontzettend bedankt voor alles! 

15 april 2021, Sandra, Rotterdam - renovatie voor- en achtertuin

Richard, wat ben ik blij dat wij voor jouw bedrijf hebben gekozen. Niet alleen omdat het precies geworden is wat wij voor ogen hadden maar ook voor jouw kennis, ervaring en geduld. Het heeft iets langer geduurd dan dat jij gepland had (het weer zat ook zeker niet mee) maar dan heb je ook wat. Nogmaals bedankt voor de mooie buitenkamer!

16 maart 2021, Erik Stam, Nieuwerkerk a/d IJssel - plaatsen buitenkamer

Richard heeft onze voortuin met oprit gerenoveerd. Binnen 3 dagen was de strakke tuin die wij voor ogen hadden supernetjes opgeleverd. Richard luistert naar je wensen en denkt met je mee. Hij is een vakkundige, betrouwbare hovenier en hij is nog flexibel ook; wijzigingen tijdens de tuinaanleg waren geen probleem voor hem; en dat geeft rust. Wij zijn blij met onze tuin en bevelen Hovenier Neeleman van harte aan!

11 december 2020, A. Terlouw, Capelle a/d IJssel - renovatie voortuin

In juni na veel overleg een prachtige dubbele overkapping en schuur laten plaatsen door Richard. Het gele bouwwerk is gemaakt van hout en volledig aangepast aan onze tuin met een schuine hoek aan de achterzijde. Hierdoor was maatwerk nodig. In de overleg fase heeft Richard veel moeite gestoken in uitleg over materialen en heeft goede tips gegeven hoe we het nog mooier konden maken. We hebben diverse offertes en gesprekken gehad met anderen maar in Richard hadden we echt het vertrouwen dat hij kon maken wat wij wilden. Zijn vakmanschap is duidelijk zichtbaar in alles wat hij doet. Een echte vakman die ook echt iets wil maken waar hij trots op is. Zelfs de schuifdeuren die wij wilden hebben en niet makkelijk waren in te passen in het gehele concept heeft hij uiteindelijk toch voor elkaar gekregen. Wij zijn super tevreden over onze unieke overkapping. Richard nogmaals ontzettend bedankt!

28 oktober 2020, D. Lubbe, Rotterdam - buitenkamer

Superblij met mijn nieuwe voortuin en schutting. Ik had al in mijn hoofd wat ik wilde, maar Richard dacht mee en stelde waar nodig verbeteringen voor. Fijne, rustige communicatie en elke keer op tijd. Duidelijke offerte die zelfs iets lager uit bleek te vallen ipv andersom. In 3 dagen tijd een volledig nieuwe voortuin en mooie schutting achter dankzij het team van 3 man sterk!

27 juli 2020, M. Huge, Rotterdam - tuinaanleg

Nadat ik het contact formulier had ingevuld nam Richard al snel contact met ons op om langs te komen voor het opstellen van de offerte. Die afspraak volgde al heel snel. Hij luisterde goed naar onze wensen en kwam met goede adviezen. De offerte was er de volgende dag al. Al het besprokene kwam goed in offerte terug. Het bedrag vond ik alleszins redelijk. Na het retourneren van de getekende offerte kwam al vrij snel een bericht terug over de planning en dat was al 2 weken later. Ook in de uitvoering liep alles naar wens. In het werk werden nog wat dingen aangepast. Een paar dingen extra doen was geen probleem. De mannen gingen voortvarend en enthousiast te werk. Het liep voorspoedig en we zijn heel tevreden met het eindresultaat. Ook netjes opgeruimd. De factuur was redelijk conform de begroting en zelfs ietsje lager. Ik heb dus een erg positief gevoel over deze hovenier en kan hem een ieder van harte aan bevelen.

21 mei 2020, A. Baart, Capelle a/d IJssel - tuinrenovatie

We zijn echt blij met de renovatie van de tuin. Eigenlijk wilden we een tuinkamer voor meer privacy; maar dan zouden we geen achtertuin meer overhouden. Richard heeft goed geluisterd en de tijd genomen (4 avonden is hij langsgeweest om onze wensen steeds verder te verfijnen todat het duidelijk was wat we wilden en het nieuwe ontwerp van de tuin in feite konden uittekenen). Op advies van Richard zijn we gekomen tot een pergola, met een bovendoek, en daarnaast 3 leibomen. Dan heb je privacy met behoud van de ruimte in de tuin. We hebben twee stijlen vloeiend laten combineren (portugese granietenpad in de zijtuin loopt over in de achtertuin voorzien van strakke keramische tegels van 60×60). Ook waren wij open voor de goede suggesties van Richard (bijv. een kooiconstructie voor slingerplant tegen de garage, extra stopcontacten in de pergola etc.) en het advies over verlichting en de beplanting, dit alles in de stijl van de tuin. Een belangrijke eye-catcher is de houten schutting als schediding tussen de oprit en de zijtuin; we wilden eerst een kunstof/composiet schutting, maar het hout geschilderd met zwart indoleum paste eigenlijk beter bij het ontwerp van ons huis en de strakke vormgeving van de oprit en tuin. De oprit hebben we ook onder handen laten nemen, de verlichting geintegreerd in de schutting is de kers op de taart. Richard en Lex komen hun afspraken altijd na; zijn niet te beroerd om extra’s te doen (snoeien van de haag en beuk, plaatsen van haken voor de hangmat etc.). We overwegen een sedumdak; en als we het gaan doen, vraag ik Richard. Tevens zijn Richard en Lex prettige persoonlijkheden. Ben blij zaken met hen te hebben gedaan en kan een ieder hetzelfde aanraden.

7 maart 2020, D. Nanda, Capelle a/d IJssel - tuinrenovatie

Neem contact met ons op

Kompasstraat 32E
2901 AM, Capelle a/d IJssel

Hoveniersbedrijf Neeleman, natuurlijk!

Door onze manier van werken, kan ook úw tuin bijdragen aan een beter milieu. Elke tuin telt!  Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!