header2 08

Hoveniersbedrijf Neeleman bedankt onderstaande klanten voor de gegunde projecten én de referenties.

Wilt u meer projecten en foto's bekijken? Kijk dan op onze Facebookpagina of Instagram.

 

25 november 2022, Linda Rolien, Rotterdam - renovatie tuin

Richard heeft mijn verwilderde tuin in een klein paradijsje omgetoverd afgelopen zomer en kwam onlangs terug voor een opknapbeurt van de voortuin. Ik kan ze van harte aanbevelen!

18 oktober 2022, Dave Geensen, Rotterdam - aanpassingen tuin

Absolute vakman, vakinhoudelijk sterk, afspraken nagekomen, prettige samenwerking, realistische prijzen, heldere communicatie, geen gedoe, wel een prachtige tuin. Aanrader!!

3 augustus 2022, Miriam van de Laar, Nieuwerkerk a/d IJssel - aanleg tuin

Richard en Job hebben bij ons een tuin met tuinkamer aangelegd. Wat een fijne personen zijn zij. Er wordt meegedacht, voorstellen gedaan en in overleg uitgevoerd. En….met een geweldig resultaat. Wij zijn zeer tevreden vanaf het moment van de offerte t/m het eind resultaat. Bij hen krijg je geen verkoop praatjes maar waar voor je geld!!!!! Mijn complimenten!

31 mei 2022, Henny Spoeltman, Capelle a/d IJssel - schutting

Het contact met Hoveniersbedrijf Neeleman verliep gemakkelijk en een afspraak kon snel worden gemaakt. Het werk is goed uitgevoerd.

21 mei 2022, Pim Langen, Capelle a/d IJssel - schutting

Ze hebben bij ons een schutting geplaatst en de tuin verder ingericht. Duidelijke communicatie, en er wordt hard gewerkt. Heb ze al bij 2 bekenden aangeraden voor hun eigen schutting.

20 mei 2022, Hella Mentjox, Capelle a/d IJssel - schutting

Richard Neeleman is een goede hovenier, die van natuurlijke materialen houdt. Hij heeft ons prima geadviseerd over de soort schutting. Hiervoor is hij ook ter plekke komen kijken, om te zien hoe hij het hoogte verschil tussen de twee achtertuinen kon oplossen. Daarnaast lopen de tuinen naar het water toe ook nog af en hier heeft hij bij het plaatsen van de schutting keurig rekening mee gehouden. In twee dagen was de grond gestut en de schutting geplaatst. Het ziet er keurig en degelijk uit.
Pluspunten: duidelijke afspraak, duidelijke offerte, vlotte plaatsing, geen muziek.

28 maart 2022, Ben van der Ploeg, Rotterdam - tuinonderhoud

Goed en snel werk. Goed overleg over hoe en wat.

25 maart 2022, Noor Duinker, Capelle a/d IJssel - renovatie voor- en achtertuin 

Zeer tevreden over de werkzaamheden die Richard Neeleman aan onze voor en achtertuin heeft verricht . Hij is van alle markten thuis , heeft goed geluisterd naar wat ik wilde . De planten moeten nog groeien, maar ik ben er van overtuigd dat de achtertuin nog mooier wordt. In 4.5 dag hebben ze met z’n tweeën de klus geklaard , petje af.

21 augustus 2021, Mirjam Grasman, Nieuwerkerk a/d IJssel - aanleg tuin

Wij zijn erg tevreden over Hoveniersbedrijf Neeleman. Richard is betrouwbaar, heeft naast enorm veel kennis, goede ideeën die - in ons geval- ook helemaal aansloten op onze eigen verwachtingen. Wij hebben onze tuin (in nieuwbouwwijk) in fases laten aanleggen en ons steeds weer door hem laten adviseren en wij zullen dit blijven doen !

15 april 2021, Sandra, Rotterdam - renovatie voor- en achtertuin 

Elke ochtend tijdens het ontbijt kijk ik mijn achtertuin in en dan ben ik echt zo ontzettend blij. Dat geldt ook voor mijn voortuin als ik de voordeur uitstap op weg naar mijn auto.  Ontzettend bedankt voor alles! 

16 maart 2021, Erik Stam, Nieuwerkerk a/d IJssel - plaatsen buitenkamer 

Richard, wat ben ik blij dat wij voor jouw bedrijf hebben gekozen. Niet alleen omdat het precies geworden is wat wij voor ogen hadden maar ook voor jouw kennis, ervaring en geduld. Het heeft iets langer geduurd dan dat jij gepland had (het weer zat ook zeker niet mee) maar dan heb je ook wat. Nogmaals bedankt voor de mooie buitenkamer!

11 december 2020, A. Terlouw, Capelle a/d IJssel - renovatie voortuin 

Richard heeft onze voortuin met oprit gerenoveerd. Binnen 3 dagen was de strakke tuin die wij voor ogen hadden supernetjes opgeleverd. Richard luistert naar je wensen en denkt met je mee. Hij is een vakkundige, betrouwbare hovenier en hij is nog flexibel ook; wijzigingen tijdens de tuinaanleg waren geen probleem voor hem; en dat geeft rust. Wij zijn blij met onze tuin en bevelen Hovenier Neeleman van harte aan!

28 oktober 2020, D. Lubbe, Rotterdam - buitenkamer 

In juni na veel overleg een prachtige dubbele overkapping en schuur laten plaatsen door Richard. Het gele bouwwerk is gemaakt van hout en volledig aangepast aan onze tuin met een schuine hoek aan de achterzijde. Hierdoor was maatwerk nodig. In de overleg fase heeft Richard veel moeite gestoken in uitleg over materialen en heeft goede tips gegeven hoe we het nog mooier konden maken. We hebben diverse offertes en gesprekken gehad met anderen maar in Richard hadden we echt het vertrouwen dat hij kon maken wat wij wilden. Zijn vakmanschap is duidelijk zichtbaar in alles wat hij doet. Een echte vakman die ook echt iets wil maken waar hij trots op is. Zelfs de schuifdeuren die wij wilden hebben en niet makkelijk waren in te passen in het gehele concept heeft hij uiteindelijk toch voor elkaar gekregen. Wij zijn super tevreden over onze unieke overkapping. Richard nogmaals ontzettend bedankt!

27 juli 2020, M. Huge, Rotterdam - tuinaanleg 

Superblij met mijn nieuwe voortuin en schutting. Ik had al in mijn hoofd wat ik wilde, maar Richard dacht mee en stelde waar nodig verbeteringen voor. Fijne, rustige communicatie en elke keer op tijd. Duidelijke offerte die zelfs iets lager uit bleek te vallen ipv andersom. In 3 dagen tijd een volledig nieuwe voortuin en mooie schutting achter dankzij het team van 3 man sterk!

21 mei 2020, A. Baart, Capelle a/d IJssel - tuinrenovatie 

Nadat ik het contact formulier had ingevuld nam Richard al snel contact met ons op om langs te komen voor het opstellen van de offerte. Die afspraak volgde al heel snel. Hij luisterde goed naar onze wensen en kwam met goede adviezen. De offerte was er de volgende dag al. Al het besprokene kwam goed in offerte terug. Het bedrag vond ik alleszins redelijk. Na het retourneren van de getekende offerte kwam al vrij snel een bericht terug over de planning en dat was al 2 weken later. Ook in de uitvoering liep alles naar wens. In het werk werden nog wat dingen aangepast. Een paar dingen extra doen was geen probleem. De mannen gingen voortvarend en enthousiast te werk. Het liep voorspoedig en we zijn heel tevreden met het eindresultaat. Ook netjes opgeruimd. De factuur was redelijk conform de begroting en zelfs ietsje lager. Ik heb dus een erg positief gevoel over deze hovenier en kan hem een ieder van harte aan bevelen.

7 maart 2020, D. Nanda, Capelle a/d IJssel - tuinrenovatie

We zijn echt blij met de renovatie van de tuin. Eigenlijk wilden we een tuinkamer voor meer privacy; maar dan zouden we geen achtertuin meer overhouden. Richard heeft goed geluisterd en de tijd genomen (4 avonden is hij langsgeweest om onze wensen steeds verder te verfijnen todat het duidelijk was wat we wilden en het nieuwe ontwerp van de tuin in feite konden uittekenen). Op advies van Richard zijn we gekomen tot een pergola, met een bovendoek, en daarnaast 3 leibomen. Dan heb je privacy met behoud van de ruimte in de tuin. We hebben twee stijlen vloeiend laten combineren (portugese granietenpad in de zijtuin loopt over in de achtertuin voorzien van strakke keramische tegels van 60x60). Ook waren wij open voor de goede suggesties van Richard (bijv. een kooiconstructie voor slingerplant tegen de garage, extra stopcontacten in de pergola etc.) en het advies over verlichting en de beplanting, dit alles in de stijl van de tuin. Een belangrijke eye-catcher is de houten schutting als schediding tussen de oprit en de zijtuin; we wilden eerst een kunstof/composiet schutting, maar het hout geschilderd met zwart indoleum paste eigenlijk beter bij het ontwerp van ons huis en de strakke vormgeving van de oprit en tuin. De oprit hebben we ook onder handen laten nemen, de verlichting geintegreerd in de schutting is de kers op de taart. Richard en Lex komen hun afspraken altijd na; zijn niet te beroerd om extra's te doen (snoeien van de haag en beuk, plaatsen van haken voor de hangmat etc.). We overwegen een sedumdak; en als we het gaan doen, vraag ik Richard. Tevens zijn Richard en Lex prettige persoonlijkheden. Ben blij zaken met hen te hebben gedaan en kan een ieder hetzelfde aanraden.