header2 08

Hoveniersbedrijf Neeleman bedankt onderstaande klanten voor de gegunde projecten én de referenties.

Wilt u meer projecten en foto's bekijken? Kijk dan op onze Facebookpagina of Instagram.

11 december 2020, A. Terlouw, Capelle a/d IJssel - renovatie voortuin 

Richard heeft onze voortuin met oprit gerenoveerd. Binnen 3 dagen was de strakke tuin die wij voor ogen hadden supernetjes opgeleverd. Richard luistert naar je wensen en denkt met je mee. Hij is een vakkundige, betrouwbare hovenier en hij is nog flexibel ook; wijzigingen tijdens de tuinaanleg waren geen probleem voor hem; en dat geeft rust. Wij zijn blij met onze tuin en bevelen Hovenier Neeleman van harte aan!

28 oktober 2020, D. Lubbe, Rotterdam - buitenkamer 

In juni na veel overleg een prachtige dubbele overkapping en schuur laten plaatsen door Richard. Het gele bouwwerk is gemaakt van hout en volledig aangepast aan onze tuin met een schuine hoek aan de achterzijde. Hierdoor was maatwerk nodig. In de overleg fase heeft Richard veel moeite gestoken in uitleg over materialen en heeft goede tips gegeven hoe we het nog mooier konden maken. We hebben diverse offertes en gesprekken gehad met anderen maar in Richard hadden we echt het vertrouwen dat hij kon maken wat wij wilden. Zijn vakmanschap is duidelijk zichtbaar in alles wat hij doet. Een echte vakman die ook echt iets wil maken waar hij trots op is. Zelfs de schuifdeuren die wij wilden hebben en niet makkelijk waren in te passen in het gehele concept heeft hij uiteindelijk toch voor elkaar gekregen. Wij zijn super tevreden over onze unieke overkapping. Richard nogmaals ontzettend bedankt!

27 juli 2020, M. Huge, Rotterdam - tuinaanleg 

Superblij met mijn nieuwe voortuin en schutting. Ik had al in mijn hoofd wat ik wilde, maar Richard dacht mee en stelde waar nodig verbeteringen voor. Fijne, rustige communicatie en elke keer op tijd. Duidelijke offerte die zelfs iets lager uit bleek te vallen ipv andersom. In 3 dagen tijd een volledig nieuwe voortuin en mooie schutting achter dankzij het team van 3 man sterk!

21 mei 2020, A. Baart, Capelle a/d IJssel - tuinrenovatie 

Nadat ik het contact formulier had ingevuld nam Richard al snel contact met ons op om langs te komen voor het opstellen van de offerte. Die afspraak volgde al heel snel. Hij luisterde goed naar onze wensen en kwam met goede adviezen. De offerte was er de volgende dag al. Al het besprokene kwam goed in offerte terug. Het bedrag vond ik alleszins redelijk. Na het retourneren van de getekende offerte kwam al vrij snel een bericht terug over de planning en dat was al 2 weken later. Ook in de uitvoering liep alles naar wens. In het werk werden nog wat dingen aangepast. Een paar dingen extra doen was geen probleem. De mannen gingen voortvarend en enthousiast te werk. Het liep voorspoedig en we zijn heel tevreden met het eindresultaat. Ook netjes opgeruimd. De factuur was redelijk conform de begroting en zelfs ietsje lager. Ik heb dus een erg positief gevoel over deze hovenier en kan hem een ieder van harte aan bevelen.

7 maart 2020, D. Nanda, Capelle a/d IJssel - tuinrenovatie

We zijn echt blij met de renovatie van de tuin. Eigenlijk wilden we een tuinkamer voor meer privacy; maar dan zouden we geen achtertuin meer overhouden. Richard heeft goed geluisterd en de tijd genomen (4 avonden is hij langsgeweest om onze wensen steeds verder te verfijnen todat het duidelijk was wat we wilden en het nieuwe ontwerp van de tuin in feite konden uittekenen). Op advies van Richard zijn we gekomen tot een pergola, met een bovendoek, en daarnaast 3 leibomen. Dan heb je privacy met behoud van de ruimte in de tuin. We hebben twee stijlen vloeiend laten combineren (portugese granietenpad in de zijtuin loopt over in de achtertuin voorzien van strakke keramische tegels van 60x60). Ook waren wij open voor de goede suggesties van Richard (bijv. een kooiconstructie voor slingerplant tegen de garage, extra stopcontacten in de pergola etc.) en het advies over verlichting en de beplanting, dit alles in de stijl van de tuin. Een belangrijke eye-catcher is de houten schutting als schediding tussen de oprit en de zijtuin; we wilden eerst een kunstof/composiet schutting, maar het hout geschilderd met zwart indoleum paste eigenlijk beter bij het ontwerp van ons huis en de strakke vormgeving van de oprit en tuin. De oprit hebben we ook onder handen laten nemen, de verlichting geintegreerd in de schutting is de kers op de taart. Richard en Lex komen hun afspraken altijd na; zijn niet te beroerd om extra's te doen (snoeien van de haag en beuk, plaatsen van haken voor de hangmat etc.). We overwegen een sedumdak; en als we het gaan doen, vraag ik Richard. Tevens zijn Richard en Lex prettige persoonlijkheden. Ben blij zaken met hen te hebben gedaan en kan een ieder hetzelfde aanraden.

24 oktober 2019, Iris, Capelle a/d IJssel - tuinrenovatie 

Wij zijn heel erg blij met onze tuin. Precies zoals we wilden, maar dan net iets mooier, dankzij het actief meedenken en de suggesties van Richard. Van tevoren goed overlegd en opties bekeken, maar ook tijdens de werkzaamheden is er met ons overlegd, om ervoor te zorgen dat alles naar wens zou zijn. Duidelijk een professional die weet wat ie doet. Richard en Lex hebben heel netjes gewerkt, de tuin is in perfecte staat afgeleverd.

9 juli 2019, Leonie, Capelle a/d IJssel - plaatsen schutting 

Ik heb een deel van mijn schutting vervangen door een bamboe schutting. Het is super netjes gedaan en het contact met Richard verliep goed. De offerte is goed in detail beschreven, dus je weet waar je je geld aan uit geeft. Ik ben gewoon gaan werken tijdens de werkzaamheden en beide keren werd alles heel netjes achter gelaten. Ik zou ze zeker opnieuw aannemen voor een volgende klus!

24 juni 2019, Fam. Van Driel, Capelle a/d IJssel - plaatsen schutting 

Erg blij met de wilgenschutting. Netjes geplaatst. Houden zich echt aan de gemaakte afspraken en meer dan dat. Nog een extra plank geplaatst de volgende dag op mijn verzoek. Laten alles keurig achter. De volgende tuinklus zou ik zonder aarzelen weer dit bedrijf inhuren. Richard en Lex werken snel en heel netjes. Van harte aanbevolen.

17 juni 2019, Marinka Baumann, Capelle a/d IJssel - aanleg achtertuin 

Ben ontzettend blij met de aanleg van mijn achtertuin. Leuke samenwerking gehad en uitwisseling van ideeen. Keurig werk afgelevered.

14 mei 2019, Marielle Frederique, Capelle a/d IJssel - aanleg achtertuin 

Aangezien we meer dan tevreden waren met de aanleg van onze voortuin een paar jaar geleden, hebben we Richard gevraagd of hij ook onze achtertuin aan kon pakken. Ook nu is er weer super meegedacht bij het ontwerp van de tuin. Richard en Lex hebben snel en netjes gewerkt, voordat we er erg in hadden was de tuin klaar😉 We hebben een geweldig strakke tuin met wit accenten waarin alle ruimte is voor loungen, dineren en spelen. We kunnen niet wachten tot alles in bloei staat en we buiten kunnen gaan leven! Owh en super thanks voor de tip van Schoutens Kruiden! Ben echt super blij met mijn ‘eetbare hoek’!

8 mei 2019, Van Nes, Capelle a/d IJssel - aanleg en onderhoud 

Al jaren laten we onze tuin opbouwen en bijhouden door Hoveniersbedrijf Neeleman. Ze werken altijd netjes, en de nazorg is ook altijd perfect in orde. De juiste prijs-kwaliteit verhouding, en jarenlang onbezorgd tuinplezier. Kortom een aanrader!

5 mei 2019, Madelon Geneugelijk, Krimpen a/d IJssel - aanleg voor- en achtertuin. 

Wij zijn erg blij met de aanleg van onze voor- en achtertuin. Er is fijn meegedacht met het ontwerp van de tuin; keuze van de bestrating en keuze van de beplanting. Er zijn 3d schetsen gemaakt waardoor we een duidelijk beeld kregen van hoe de tuin zou gaan worden. Richard en Lex zijn vriendelijk aanwezig en werken netjes. We kijken uit naar de zomeravonden onder onze pergola!