header2 08

Hoveniersbedrijf Neeleman bedankt onderstaande klanten voor de gegunde projecten én de referenties.

Wilt u meer projecten en foto's bekijken? Kijk dan op onze Facebookpagina of Instagram.

 

9 juli 2019, Leonie, Capelle a/d IJssel - plaatsen schutting 

Ik heb een deel van mijn schutting vervangen door een bamboe schutting. Het is super netjes gedaan en het contact met Richard verliep goed. De offerte is goed in detail beschreven, dus je weet waar je je geld aan uit geeft. Ik ben gewoon gaan werken tijdens de werkzaamheden en beide keren werd alles heel netjes achter gelaten. Ik zou ze zeker opnieuw aannemen voor een volgende klus!

24 juni 2019, Fam. Van Driel, Capelle a/d IJssel - plaatsen schutting 

Erg blij met de wilgenschutting. Netjes geplaatst. Houden zich echt aan de gemaakte afspraken en meer dan dat. Nog een extra plank geplaatst de volgende dag op mijn verzoek. Laten alles keurig achter. De volgende tuinklus zou ik zonder aarzelen weer dit bedrijf inhuren. Richard en Lex werken snel en heel netjes. Van harte aanbevolen.

17 juni 2019, Marinka Baumann, Capelle a/d IJssel - aanleg achtertuin 

Ben ontzettend blij met de aanleg van mijn achtertuin. Leuke samenwerking gehad en uitwisseling van ideeen. Keurig werk afgelevered.

14 mei 2019, Marielle Frederique, Capelle a/d IJssel - aanleg achtertuin 

Aangezien we meer dan tevreden waren met de aanleg van onze voortuin een paar jaar geleden, hebben we Richard gevraagd of hij ook onze achtertuin aan kon pakken. Ook nu is er weer super meegedacht bij het ontwerp van de tuin. Richard en Lex hebben snel en netjes gewerkt, voordat we er erg in hadden was de tuin klaar😉 We hebben een geweldig strakke tuin met wit accenten waarin alle ruimte is voor loungen, dineren en spelen. We kunnen niet wachten tot alles in bloei staat en we buiten kunnen gaan leven! Owh en super thanks voor de tip van Schoutens Kruiden! Ben echt super blij met mijn ‘eetbare hoek’!

8 mei 2019, Van Nes, Capelle a/d IJssel - aanleg en onderhoud 

Al jaren laten we onze tuin opbouwen en bijhouden door Hoveniersbedrijf Neeleman. Ze werken altijd netjes, en de nazorg is ook altijd perfect in orde. De juiste prijs-kwaliteit verhouding, en jarenlang onbezorgd tuinplezier. Kortom een aanrader!

5 mei 2019, Madelon Geneugelijk, Krimpen a/d IJssel - aanleg voor- en achtertuin. 

Wij zijn erg blij met de aanleg van onze voor- en achtertuin. Er is fijn meegedacht met het ontwerp van de tuin; keuze van de bestrating en keuze van de beplanting. Er zijn 3d schetsen gemaakt waardoor we een duidelijk beeld kregen van hoe de tuin zou gaan worden. Richard en Lex zijn vriendelijk aanwezig en werken netjes. We kijken uit naar de zomeravonden onder onze pergola!

1 december 2018, Jenny d' Fonseca, Capelle a/d IJssel - aanleg voortuin.

Richard heeft bij ons de voortuin geheel vernieuwd. Hij heeft goede ideeen aangedragen en hij heeft het werk prima en snel verricht. Ook de nazorg was fijn. Bij vragen kregen wij altijd snel en vakkundig antwoord. Wij zouden Richard Neeleman zeker aanbevelen.

13 november 2018, Rob, Rotterdam - aanleg tuin.

 Richard heeft van het begin tot het eind meegedacht over elk aspect van de aan te leggen tuin: goede adviezen over schutting, bestrating, beplanting en eventueel aan te leggen apparatuur. Er wordt hard en netjes gewerkt en ook tijdens het werk wordt goed overlegd. Materialen en beplanting zijn van goede kwaliteit en mankementen worden direct verholpen/vervangen. Geen enkel detail of last-minute wijziging is teveel moeite, met een eindresultaat om trots op te zijn. Tuinaanleg is van het begin tot eind goed verzorgd, goede nazorg en vriendelijke hoveniers.
Wij zouden Neeleman zonder twijfel aanbevelen voor een aan te leggen of aan te passen tuin.

16 oktober 2018, Jan de Smit, Capelle a/d IJssel - herstraten oprit.

Oprit zeer vakkundig opnieuw bestraat.

6 oktober 2018, Simone van Dijk, Rotterdam - renovatie tuin.

Voor het vernieuwen van onze tuin hebben wij bij drie bedrijven offertes aangevraagd. De benadering van Hoveniersbedrijf Neeleman sprak ons het meest aan. 
We zijn heel tevreden met het resultaat. De mannen hebben heel keurig werk geleverd en wij bevelen het bedrijf van harte aan.

29 juni 2018, J. Meijer, Capelle a/d IJssel - aanleg natuurlijke tuin.

Wij zijn heel blij met onze prachtige nieuwe tuin. Richard Neeleman heeft samen met zijn medewerker hard doorgewerkt om deze forse klus te klaren. Alle terrassen zijn flink opgehoogd en de beplanting is vernieuwd. Daarbij heeft hij ons basisontwerp heel mooi uitgewerkt tot een fraaie, natuurlijke tuin, die perfect aansluit bij onze wensen. Het enige wat we zelf nog moeten doen is de nieuwe plantjes uit de grond kijken...We kunnen niet wachten tot alles volgroeid is!

26 mei 2018, N. Schipper Kamperman, Capelle a/d IJssel - renovatie achtertuin.

Richard en Lex zijn een aanbeveling voor ieder die zijn tuin wil veranderen. Afspraken worden nagekomen en daarnaast werken ze super snel en netjes. Een aanrader!!

Wilt u nog meer referenties nalezen? Klik dan hier voor het referentie archief