header2 08

 

24 oktober 2019, Iris, Capelle a/d IJssel - tuinrenovatie 

Wij zijn heel erg blij met onze tuin. Precies zoals we wilden, maar dan net iets mooier, dankzij het actief meedenken en de suggesties van Richard. Van tevoren goed overlegd en opties bekeken, maar ook tijdens de werkzaamheden is er met ons overlegd, om ervoor te zorgen dat alles naar wens zou zijn. Duidelijk een professional die weet wat ie doet. Richard en Lex hebben heel netjes gewerkt, de tuin is in perfecte staat afgeleverd.

9 juli 2019, Leonie, Capelle a/d IJssel - plaatsen schutting 

Ik heb een deel van mijn schutting vervangen door een bamboe schutting. Het is super netjes gedaan en het contact met Richard verliep goed. De offerte is goed in detail beschreven, dus je weet waar je je geld aan uit geeft. Ik ben gewoon gaan werken tijdens de werkzaamheden en beide keren werd alles heel netjes achter gelaten. Ik zou ze zeker opnieuw aannemen voor een volgende klus!

24 juni 2019, Fam. Van Driel, Capelle a/d IJssel - plaatsen schutting 

Erg blij met de wilgenschutting. Netjes geplaatst. Houden zich echt aan de gemaakte afspraken en meer dan dat. Nog een extra plank geplaatst de volgende dag op mijn verzoek. Laten alles keurig achter. De volgende tuinklus zou ik zonder aarzelen weer dit bedrijf inhuren. Richard en Lex werken snel en heel netjes. Van harte aanbevolen.

17 juni 2019, Marinka Baumann, Capelle a/d IJssel - aanleg achtertuin 

Ben ontzettend blij met de aanleg van mijn achtertuin. Leuke samenwerking gehad en uitwisseling van ideeen. Keurig werk afgelevered.

14 mei 2019, Marielle Frederique, Capelle a/d IJssel - aanleg achtertuin 

Aangezien we meer dan tevreden waren met de aanleg van onze voortuin een paar jaar geleden, hebben we Richard gevraagd of hij ook onze achtertuin aan kon pakken. Ook nu is er weer super meegedacht bij het ontwerp van de tuin. Richard en Lex hebben snel en netjes gewerkt, voordat we er erg in hadden was de tuin klaar? We hebben een geweldig strakke tuin met wit accenten waarin alle ruimte is voor loungen, dineren en spelen. We kunnen niet wachten tot alles in bloei staat en we buiten kunnen gaan leven! Owh en super thanks voor de tip van Schoutens Kruiden! Ben echt super blij met mijn ‘eetbare hoek’!

8 mei 2019, Van Nes, Capelle a/d IJssel - aanleg en onderhoud 

Al jaren laten we onze tuin opbouwen en bijhouden door Hoveniersbedrijf Neeleman. Ze werken altijd netjes, en de nazorg is ook altijd perfect in orde. De juiste prijs-kwaliteit verhouding, en jarenlang onbezorgd tuinplezier. Kortom een aanrader!

5 mei 2019, M. Geneugelijk - aanleg voor- en achtertuin. 

Wij zijn erg blij met de aanleg van onze voor- en achtertuin. Er is fijn meegedacht met het ontwerp van de tuin; keuze van de bestrating en keuze van de beplanting. Er zijn 3d schetsen gemaakt waardoor we een duidelijk beeld kregen van hoe de tuin zou gaan worden. Richard en Lex zijn vriendelijk aanwezig en werken netjes. We kijken uit naar de zomeravonden onder onze pergola!

1 december 2018, Jenny d' Fonseca, Capelle a/d IJssel - aanleg voortuin.

Richard heeft bij ons de voortuin geheel vernieuwd. Hij heeft goede ideeen aangedragen en hij heeft het werk prima en snel verricht. Ook de nazorg was fijn. Bij vragen kregen wij altijd snel en vakkundig antwoord. Wij zouden Richard Neeleman zeker aanbevelen.

13 november 2018, Rob, Rotterdam - aanleg tuin.

 Richard heeft van het begin tot het eind meegedacht over elk aspect van de aan te leggen tuin: goede adviezen over schutting, bestrating, beplanting en eventueel aan te leggen apparatuur. Er wordt hard en netjes gewerkt en ook tijdens het werk wordt goed overlegd. Materialen en beplanting zijn van goede kwaliteit en mankementen worden direct verholpen/vervangen. Geen enkel detail of last-minute wijziging is teveel moeite, met een eindresultaat om trots op te zijn. Tuinaanleg is van het begin tot eind goed verzorgd, goede nazorg en vriendelijke hoveniers.
Wij zouden Neeleman zonder twijfel aanbevelen voor een aan te leggen of aan te passen tuin.

16 oktober 2018, Jan de Smit, Capelle a/d IJssel - herstraten oprit.

Oprit zeer vakkundig opnieuw bestraat.

6 oktober 2018, Simone van Dijk, Rotterdam - renovatie tuin.

Voor het vernieuwen van onze tuin hebben wij bij drie bedrijven offertes aangevraagd. De benadering van Hoveniersbedrijf Neeleman sprak ons het meest aan. 
We zijn heel tevreden met het resultaat. De mannen hebben heel keurig werk geleverd en wij bevelen het bedrijf van harte aan.

29 juni 2018, J. Meijer, Capelle a/d IJssel - aanleg natuurlijke tuin.

Wij zijn heel blij met onze prachtige nieuwe tuin. Richard Neeleman heeft samen met zijn medewerker hard doorgewerkt om deze forse klus te klaren. Alle terrassen zijn flink opgehoogd en de beplanting is vernieuwd. Daarbij heeft hij ons basisontwerp heel mooi uitgewerkt tot een fraaie, natuurlijke tuin, die perfect aansluit bij onze wensen. Het enige wat we zelf nog moeten doen is de nieuwe plantjes uit de grond kijken...We kunnen niet wachten tot alles volgroeid is!

26 mei 2018, N. Schipper Kamperman, Capelle a/d IJssel - renovatie achtertuin.

Richard en Lex zijn een aanbeveling voor ieder die zijn tuin wil veranderen. Afspraken worden nagekomen en daarnaast werken ze super snel en netjes. Een aanrader!!

29 oktober 2017, A. van Gameren, Capelle a/d IJssel - aanleg voortuin.

In eerste instantie wordt er geluisterd, daarna een plan gemaakt, ten derde : alles wordt ook achter elkaar in een tijdsbestek uitgevoerd. Ik zie echt onze wensen terug in het resultaat! Droomtuin is werkelijkheid. Professioneel, ervaring en kwaliteit, dan weet je alles!!  

20 september 2017, Christie Korevaar, Capelle a/d IJssel - tuinrenovatie.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe ( gerenoveerde ) tuin. Helemaal naar mijn zin gedaan door Richard Neeleman en Lex. Ik heb de tuin gekregen zoals ie in mijn hoofd zat. Ik kan dan ook Hoveniersbedrijf Neeleman van harte aanbevelen.

28 augustus 2017, Hans Meijdam en Monique Verwoerd, Capelle a/d IJssel - tuinrenovatie.

Omdat wij iets ouder zijn geworden hadden ik en mijn vrouw het besluit genomen om het onderhoud aan de tuin te minimaliseren, bovendien was de tuin verzakt. Wij zochten een bedrijf dat onze oude, met klimop doorvlochten schutting kon vervangen en de gehele tuin ophogen en met tegels bestraten. Uiteindelijk hebben wij vier bedrijven om een vrijblijvende offerte verzocht. De prijzen waren nagenoeg gelijkwaardig, nu was “Neeleman Hoveniers” niet de goedkoopste maar ook niet de duurste. Wat mij met name opviel was zijn oog voor detail, waar meestal ook toewijding en het serieus nemen van de werkzaamheden uit valt op te maken. De prijsaanbieding van “Neeleman Hoveniers” was zeer gespecificeerd, wat bij de concurrentie minder was. Hierdoor kon ik goed zien wat er ging gebeuren wat ik gezien ons budget kon schrappen en waar de meerkosten vandaan zouden kunnen komen. De aangepaste offerte voldeed aan de verwachting en zodoende kreeg “Neeleman Hoveniers” de opdracht. De werkzaamheden zijn zeer vlot verlopen na drie dagen had onze tuin metamorfose ondergaan. Wat ook nu opviel was het perfectionisme van zowel de heer Neeleman zelf als zijn personeel. Ook de nazorg is bijzonder goed te noemen. We zijn erg blij dat wij dit niet hebben laten doen door een ander bedrijf, wij zijn dan ook zeer verheugd over het uiteindelijke resultaat.  

24 juli 2017, Meike Kerstens, Capelle a/d IJssel - aanleg houten terras.

Erg blij met onze nieuwe tuin! Richard denkt mee, komt zijn afspraken na en levert kwaliteit. Met de houten vlonders die over waren na het leggen van het terras hebben ze een bank gemaakt, die helemaal past bij onze wensen. Dank Richard en Team.

26 juni 2017, Caroline Ploeger, Rotterdam - tuinaanleg.

Richard en Lex hebben in de heetste week van het jaar (juni 2017) onze voor- en achtertuin omgetoverd tot een fantastisch mooi terras met keramische tegels en een prairie tuin. Ook onze oude poort is vervangen door een maatwerk hardhouten design poort met stevig beslag. Wij zijn heel erg blij met het goede resultaat en de fijne samenwerking. De gesprekken verliepen steeds plezierig en de offerte was duidelijk en scherp (geen verrassingen achteraf). Richard denkt creatief mee in de keuze van het tuinontwerp en de materialen en Lex voert het secuur en rustig uit. Wij bevelen Hoveniersbedrijf Neeleman van harte aan! Nogmaals dank mannen voor de noeste arbeid in de hitte.

14 mei 2017, G.V. Siereveld, Capelle a/d IJssel - tuinonderhoud.

Vakkundig werk, ook eerdere ervaringen goed. Snel en efficiënt in de uitvoering van de werkzaamheden.

5 mei 2017, Marja de Koning, Capelle a/d IJssel - tuinonderhoud.

Ik ben erg tevreden over Hoveniersbedrijf Neeleman, omdat de prijs/kwaliteit verhouding goed is. Heel prettig dat afspraken goed te maken zijn en dat er goede adviezen gegeven worden. Er wordt vakwerk geleverd waar de planten baat bij hebben. Ik kom zeker terug voor volgende onderhoudsbeurt ! Hoveniersbedrijf Neeleman is een vertrouwd goed adres voor uw tuin, duidelijke offertes en nakomen van gemaakte afspraken. 

4 mei 2017, E.M. van Gennip, Capelle a/d IJssel - aanleg moderne tuin.

Vorige week is onze tuin onder handen genomen door Hoveniersbedrijf Neeleman. Van tevoren hebben we tijdens een zeer prettig gesprek onze wensen kenbaar gemaakt aan Richard. Onze wensen, samen met ideeën van Richard Neeleman, werden in een aantal 3D schetsen in kaart gebracht. Hieruit hebben we degene gekozen waar wij het meest blij van werden. Richard adviseerde ons erg goed m.b.t. de keuze van de tegels en de beplanting. Tijdens de werkzaamheden werd er ook geregeld overlegd en gevraagd naar onze mening. Er is een week lang hard en netjes gewerkt en het eindresultaat mag er zijn. We zijn met recht ontzettend blij met de metamorfose die onze tuin heeft ondergaan. Nogmaals dankjewel Richard Neeleman en Lex!!

 6 april 2017, Ruth Ruiten, Capelle a/d IJssel - aanleg natuurlijke tuin.

Een paar weken geleden is mijn nieuwe prachtige tuin opgeleverd en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er heel tevreden en blij mee ben. Mijn oude, enigszins verwilderde tuin, met teveel onderhoud is in 3 weken tijd getransformeerd naar een natuurlijke tuin met genoeg groen en leuke zitjes inclusief een buitenkamer en een watervalletje. Ondanks de vele regen en harde wind hebben Richard en Lex met veel inzet gewerkt. Vantevoren hebben we goed overleg gehad over mijn wensen en het uiteindelijke resultaat heeft mijn verwachtingen overtroffen, mede vanwege de leuke ideëen van Richard. Over de prijs zijn duidelijke afspraken gemaakt en naderhand kwamen daar ook geen verrassingen over naar voren. Kortom, ik raad Hoveniersbedrijf Neeleman zeker aan.

27 maart 2017, Orhan Hersek, H.I.-Ambacht - tuinonderhoud.

Zeer creatief en eerlijke service. Met bestaande planten en materiaal heb ik nu een heel andere tuin, mooi werk. Uitstekende kwaliteit en service met een goede prijs.

23 februari 2017, Fam. van Es, Capelle a/d IJssel - plaatsen schutting.

Onlangs heeft de firma Neeleman bij ons tuinwerkzaamheden verricht. De erfafscheiding, met bijbehorende beplanting, is vervangen. Wij zijn zeer tevreden over het professionele resultaat. De heer Neeleman luisterde goed naar onze wensen en ging vervolgens zeer voortvarend te werk zodat dezelfde dag de offerte al binnen was. Alle contacten verliepen keurig en beleefd. De uitvoering van de werkzaamheden was efficiënt en de mannen gingen rustig hun gang. Geen geschreeuw naar elkaar en geen muziek. Het enige lawaai dat wij hoorden kwam van de machines waarmee zij werkten. Na deze goede ervaring staat het voor ons dan ook vast dat het vervolg van onze tuinrenovatie door deze firma zal worden uitgevoerd. Een ieder die tuinplannen heeft kunnen wij aanraden contact op te nemen met de heer Neeleman. Beslist een goede keus!

6 februari 2017, Arjan, Capelle a/d IJssel - ontwerp en aanleg achtertuin.

Hoveniersbedrijf heeft voor ons een prachtige tuin ontworpen en aangelegd. Geheel naar onze wensen, kindvriendelijk en stijlvol. Contacten liepen duidelijk en er werd de tijd voor ons genomen. Hoveniers hebben goede kwaliteit geleverd met een mooi resultaat. Overlast voor de buurt werd tot een minimum beperkt doordat elke dag alles netjes opgeruimd werd.

1 oktober 2016, R. van der Heijden, Capelle a/d IJssel - ontwerp en aanleg achtertuin.

Vorige week is onze compleet gerenoveerde tuin opgeleverd, 2 weken heeft het team van Neeleman staan buffelen. We hebben nu een heerlijke buitenkamer, gazon en groot terras. Wat wij zeer prettig vonden, is dat gedurende de werkzaamheden steeds goed overleg was. Het team van Neeleman is zeer vakkundig, werkt netjes en zijn beleefd. Wij bevelen Neeleman dan ook van harte aan!

29 september 2016, F.M. van der Hoeven, Capelle a/d IJssel - tuinaanleg.

Prachtig werk afgeleverd in no time! Schitterend afgewerkt, zeer zorgvuldig. Ben zeer tevreden. Orienteer je eerst bij Richard Neeleman voor je een beslissing neemt. Pluspunten zijn: vakkundig, vriendelijk en zeer betrouwbaar en veel overleg met mij.

26 augustus 2016, Leo de Wolf, Rotterdam - aanleg voor- en achtertuin.

Goede adviezen en toelichting op schetsontwerp en juridisch aangaande erfgrens met buren. Vakkundige aanleg door goed opgeleid personeel.

5 juli 2016, Merle van Helvert, Capelle a/d IJssel - renovatie achtertuin.

Wij hebben een renovatie uit laten voeren door bedrijf Neeleman. Dit is gebeurd met bestaand en nieuw materiaal, dit was geen enkel probleem en hierdoor was het budget technisch haalbaar voor ons. Eerst is er langsgekomen om de tuin te bekijken en een offerte te maken. Hier hebben wij nog veel vragen, opmerkingen of toevoegingen aan gegeven, dit was geen enkel probleem. Zelfs nog een keer langsgekomen om definitieve afspraken te maken. De communicatie loopt snel en vlot, goed bereikbaar. Er werd netjes gewerkt door vriendelijke mannen. Tijdens de klus werden spullen netjes weggezet zodat de buurt er minimale overlast van had.  Er waren goede afspraken te maken over de sleutel (wij waren niet altijd thuis tijdens de uitvoering), dit was betrouwbaar.

Pluspunten: vakkundig, betrouwbaar en goede kwaliteit.

24 maart 2016, Mariska Jongbloed, Capelle a/d IJssel - aanleg achtertuin.

Aanleg achtertuin met terras, speelgazon en stapstenen, ook diverse herstelwerkzaamheden. Keurig en snel opgeleverd met extra service! Superblij mee, nu kunnen we echt gaan genieten!

21 maart 2016, W. Houwerzijl, Capelle a/d IJssel - plaatsen schutting.

Geheel naar wens uitgevoerd. Goede communicatie. De mannen van Neeleman werken hard en netjes, gewoon fijne mensen.

27 februari 2016, Fam. H. Boskamp, Capelle a/d IJssel - plaatsen vlonderterras.

Wat een toppers deze harde werkers. Onze tuin is door dit hoveniersbedrijf voorzien van een houten terras en verhoogd naar een gelijk nivo. Geweldige vakmensen, snel en perfect uitgevoerd voor een schappelijke prijs.

23 januari 2016, Greetje Milort, Krimpen a/d IJssel - plaatsen haag.

Een groot compliment voor Hoveniersbedrijf Neeleman. Binnen 14 dagen na aanvraag is de Ligusterhaag vervangen door een Beukenhaag. Met weinig woorden begrijpt Richard wat je wensen zijn. Geweldig vakwerk en heel netjes én snel geleverd. Ik ben écht heel tevreden. Topklasse!

26 september 2015, Audrey Witmer, Capelle a/d IJssel - opknappen voortuin.

We zijn blij met ons voortuintje en de betegeling rond de palmen in de achtertuin, ziet er keurig uit, top!

6 september 2015, Sandra Lousberg, Rotterdam - tuin met buitenkamer, berging en veranda.

Neeleman heeft voor ons een prachtige tuin aangelegd waar we superblij mee zijn. Hij luistert goed naar je wensen maar heeft ook nieuwe, creatieve ideeën zodat de tuin nu helemaal naar onze zin is, met daarin een buitenkamer, schuur en veranda ineen! Veel ruimte voor overleg en afstemming en scherp geprijsd! Ik zou Hoveniersbedrijf Neeleman zeker aanbevelen!

27 juli 2015, Van Ekerschot, Capelle a/d IJssel - bankirai vlonderterras.

Het bankirai vlonderterras dat we hebben laten aanleggen, is naar tevredenheid uitgevoerd. Voldoende draagbalken zijn gemonteerd en kwalitatief goede planken. Het personeel werkt zeer netjes en is correct. Alle materialen moesten door het huis worden af- en aangevoerd en hier hebben we ook weinig last van gehad. Opdracht perfect uitgevoerd door bekwaam personeel die correct en netjes werkten.

19 juni 2015, Abe, Capelle a/d IJssel - ophogen en aanleg voortuin.

Na een aantal hoveniers over de vloer te hebben gehad uiteindelijk voor Neeleman Hoveniersbedrijf gekozen, samen met de buren. Absoluut geen spijt van gehad. Werk is vakkundig uitgevoerd. De terugkoppeling bij vragen was zeer goed. Kreeg altijd nog dezelfde dag antwoord, ook nadat de tuin was aangelegd en betaald. Kortom, zeer tevreden!

3 juni 2015, A. Flik, Nieuwerkerk a/d IJssel - tuin in Ibizastijl.

Een heerlijke Ibizatuin gecreëerd door Hoveniersbedrijf Neeleman. We wilden de Ibizasfeer voelen en zien en een mooie plek om te zitten. Dat is echt geweldig gelukt! En het fijne is dat we steeds overleg konden hebben over de vervolgstappen! Top! 

29 mei 2015, Martine, Capelle a/d IJssel - renovatie achtertuin.

Deze hovenier verstaat zijn vak en denkt met je mee. Van (snelle) offerte tot aan de oplevering houdt hij zich aan de afspraken en overlegt tussentijds indien nodig. Hij heeft goede ideeën en denkt met je mee. We hadden vertrouwen in deze hovenier en hij heeft dit meer dan waar gemaakt: onze tuin ziet er prachtig uit. Mooi straatwerk en een strak gazon. Een aanrader!

Pluspunten: goede service, houdt zich aan de afspraken, levert het werk netjes op, goede tips.

17 maart 2015, Guido, Capelle a/d IJssel - aanleg oprit en voortuin.

Hoveniersbedrijf Neeleman is een bedrijf dat snel en adequaat onze tuin perfect heeft gemaakt.

Nadat we kort onze wensen hadden kenbaar gemaakt aan dhr. Neeleman, kwam hij al snel met een offerte. Wellicht niet de voordeligste maar er is absoluut vakwerk geleverd door een team van enthousiaste mensen. De strakheid waarmee onze tegels zijn gelegd is absoluut uitmuntend. Ik heb nog nooit zo'n gladde tegelvloer gezien. Bovendien was de 130m² binnen 2 dagen gelegd.

Kortom vakwerk, ik raad het iedereen aan.

 21 december 2014, Fam. Einolhagh, Rotterdam - aanleg voor- en achtertuin met plantvakken.

Eerlijk, meedenkend, professioneel en ervaren bedrijf! We kenden het bedrijf niet. Vanaf de eerste ontmoeting tot en met het einde van de werkzaamheden klopte alles! Men kwam iedere afspraak na, dacht niet opdringend maar deskundig mee en heeft mooi werk afgeleverd. Meneer Neeleman hebben wij als een uitgebalanceerd deskundig persoon in meerdere opzichten ervaren.

8 december 2014, Gonda Veenema, Capelle a/d IJssel - aanleg voor- en achtertuin met veel groen.

Team Neeleman; creatief, vakkundig, enthousiast, alles in goed overleg en volgens afspraak.

Onze oude tuin, voor en achter, verkeerde nog in originele staat, was 45 jaar geleden aangelegd, danig verzakt en vochtig met terrassen vol grindtegels. Wel met een paar mooie bomen en dierbare struiken. Via de site van hoveniersbedrijven vroegen we een offerte aan voor renovatie. Heel snel volgden een gesprek met Richard over wensen en mogelijkheden, een offerte met schets en afspraak om te starten. In 6 dagen slaagden Ronald en Lex erin om een compleet nieuwe tuin aan te leggen met hergebruik van sommige oude planten. Iedere morgen om 8 uur gingen ze enthousiast aan de slag met op de achtergrond een zacht muziekje; oude planten en tegels eruit, ophogen, egaliseren, nieuw ontwerp tegelen en tuin beplanten. Een complete verrassing, ook volgens buren en bezoekers. We konden vanwege het mooie herfstweer gelijk lekker op het terras in de zon zitten. Al snel ontdekten ook de vogels weer hun favoriete plekjes, We verheugen ons nu al op het voorjaar en zijn reuze benieuwd hoe de nieuwe planten zullen uitlopen.

Pluspunten: Creativiteit, vakkundigheid, enthousiasme, prettige samenwerking, goede prijs/kwaliteitsverhouding

29 juli 2014, Hilda, Capelle a/d IJssel - aanleg kindvriendelijke tuin

Richard Neeleman luistert naar onze wensen, denkt creatief mee en maakt er dan iets moois van!!!! Richard, Ronald en Lex zijn een goed team. Zij werken prima samen. Ik heb bewondering voor hun vakmanschap. Als vrienden onze tuin zien, weten ze waarom we zo enthousiast zijn. 

16 juli 2014, H. van Witteloostuijn, Delft - aanleg tuin

Vriendelijk, creatief, gewaagd en niet duur! 2 jaar geleden heb ik door Richard Neeleman mijn tuin aan laten leggen. Een flinke klus, want er stond onkruid van ongeveer 1 meter hoog over de gehele oppervlakte van de tuin. Als eerste heb ik voor mezelf een schets gemaakt van wat ik voor ogen had - dat praat een stuk makkelijker! Richard reageerde als eerste van de 3 hoveniers die ik had gepolst. Hij wilde graag op locatie langs komen om te komen kijken en een paar dagen later hebben we in de avond een eerste gesprek gehad. Wat me gelijk opviel was dat hij met je probeert mee te denken en niet bang is om creatief en gewaagd te zijn in zijn ideeën. Op basis van mijn oorspronkelijke schets heeft hij een plan gemaakt waar het ontwerp van de tuin aansloot bij mijn interieur (het pad bijv. in visgraat net als het parket, kleuren terug laten komen, lijnen van het interieur doortrekken in de tuin). 

Uiteindelijk besloten om de tuin een Hollandse/Mediterraanse uitstraling mee te geven. Speerpunten zijn de schutting aan de achterzijde die we hebben geverfd in terracotta-oranje met ervoor 2 berkjes (die witte stam breekt dat oranje erg leuk!) en echte Hollandse geraniums. Tweede eye-catcher is de grote 'bak' met een olijvenboom en lavendel, die het terrasje van het huis scheidt. Al met al ben ik zéér tevreden over de uitkomst, en nu 2 jaar later zit ik nog met plezier in mijn tuintje. Ook 's avonds is het leuk als de verlichting aangaat. Ook als het winter is, is de tuin nu echt een verlengde van mijn huis!

3 juli 2014, Erik, Capelle a/d IJssel - hardhouten vlonder

Door Richard en zijn mensen werd een hardhoutenvlonder in de tuin aangelegd en die ligt er prima bij. Is geworden wat wij wilden en daar waar nodig kregen we bruikbaar advies. Er werd in oplossingen gedacht. Prima bedrijf, geen klachten, een aanrader.

27 juni 2014, Erwin Hartl, Rotterdam - aanleg achtertuin

Een week zijn de mannen aan het sloven geweest in onze achtertuin, het resultaat mag er zijn: oude schutting eruit en een beter alternatief met verroest betongaas ervoor terug, klinkers en gras eruit en de Smartton Wave Kilimanjaro in wildverband ervoor terug, geheel egaliseren, tuinhuisje rechtgezet, veel bestaande beplanting terug, bredere trap voor de kleintjes, zijtuin gefatsoeneerd..... Helemaal naar tevredenheid. Beste compliment dat ik kan geven, is dat we de opdracht meteen weer aan Richard zouden geven als we het over moesten doen.

16 april 2014, Marije Donato, Barendrecht - renovatie achtertuin

Richard heeft van onze tuin een echte leeftuin gemaakt en heeft goed geluisterd maar had zelf ook hele goede ideeën. Gaat zeer professioneel te werk. Het resultaat is super!

28 februari 2014, Marielle, Capelle a/d IJssel - aanleg voortuin

Bij het ontwerp van onze voortuin luisterde Richard goed naar onze wensen. Hij heeft onze wensen omgezet naar een mooie voortuin. Een professionele hovenier met passende, creatieve plannen voor je specifieke wens(en). Daarnaast een goede service en prijs/kwaliteit verhouding.

14 februari 2014, fam. Nobel, Krimpen a/d IJssel - aanleg voor- en achtertuin

Voor- en achtertuin vernieuwd in februari 2014, goede voorbereiding en advies, ook gedurende de werkzaamheden was er nog overleg mogelijk. Gebruik gemaakt van een deel van de oude beplanting, aangevuld met nieuwe beplanting en grassen. Wordt nog een verrassing wat er in het voorjaar allemaal tevoorschijn komt. Het resultaat is boven verwachting, kan van de zomer alleen nog maar mooier worden. Werkzaamheden zijn vlot en vakkundig verlopen. Veel complimenten gekregen van omwonenden.

1 februari 2014, Wilma, Capelle a/d IJssel - aanleg hardhouten terras

Alles volgens afspraak nagekomen. Zeer kundig, meedenkend en correct.

29 januari 2014, L. van Zanten, Capelle a/d IJssel - renovatie voor- en achtertuin

We zijn zeer tevreden met de renovatie van onze voor- en achtertuin. Richard en zijn mannen hebben hun werk heel netjes en vakkundig uitgevoerd. De tuin is helemaal geworden zoals wij gehoopt hadden. We hadden zelf wat ideetjes, maar met meedenken en veel goede adviezen van Richard is de tuin helemaal naar ons zin geworden. Ook de adviezen over de beplanting zijn helemaal top geweest want daar waren we zelf echt niet opgekomen. We gaan nu heerlijk van onze nieuwe tuin genieten.

13 december 2013, Franken-Voordijk, Capelle a/d IJssel - renovatie achtertuin

Betrouwbaar hoveniersbedrijf, met kennis van zaken, snelle professionele uitvoering.

8 december 2013, G.V. Siereveld, Capelle a/d IJssel - renovatie achtertuin

Luistert goed naar de wensen van de opdrachtgever. Gedegen werkvoorbereiding. Denkt goed mee en geeft de nodige bruikbare adviezen en aanwijzingen. Werkzaamheden binnen de afgesproken tijd afgerond, inclusief de verzorging van materialen.

6 december 2013, André, Rotterdam - aanleg moderne achtertuin

Richard Neeleman is een hovenier die met je meedenkt en op een prima manier communiceert. Als de tuin gereed is kan je altijd nog aankloppen voor raad en advies.

29 november 2013, Bert Biesmeijer, Capelle a/d IJssel - renovatie tuin en aanleg vijver

Wij zijn erg tevreden over de renovatie van onze tuin, deze is prachtig geworden. De vakkundige hoveniers van Hoveniersbedrijf Neeleman luisterden goed naar onze wensen en kwamen met goede, originele tips. Er werd op een prettige, vriendelijke manier keihard gewerkt om onze verwilderde tuin weer als nieuw te maken. Aangezien wij de beplanting zelf willen doen is er een mooie basis gelegd voor onze nieuwe vijvertuin. Bestrating en vijveraanleg zien er strak uit. Vriendelijke vakkundige aanpak!

28 november 2013, M.C. Vrins, Capelle a/d IJssel - renovatie tuin en aanleg vijver

Een prachtige tuin: kwaliteitswerk voor een redelijke prijs! Onze tuin was aan een omvangrijke opknapbeurt toe: een nieuwe natuurlijke vijver [vijverfolie met natuurlijke randen: turven], een nieuwe erfafscheiding [hardhouten palen met betonijzermatten]. Ook moest de tuin opgehoogd worden waarbij bestaand bestratingsmateriaal zo veel mogelijk gebruikt diende te worden. Voor het hele project hadden we zelf een plan gemaakt, waarbij Neeleman ons nog wat creatieve ideeen gaf. We zijn uitermate tevreden over het resultaat. Neeleman en zijn hoveniers zijn echte vaklui. Ze zijn allrounders. Ze leveren kwaliteitswerk, werken snel en zijn flexibel. Bovendien zijn ze sympathiek. De prijzen zijn redelijk en uit meerwerk wordt geen slaatje geslagen. Neeleman is een aanrader!

6 november 2013, Rinus van Winden, Nieuwerkerk a/d IJssel - tuinrenovatie

Wij zijn zeer tevreden over de renovatie van onze tuin. We wilden een onderhoudsvrije tuin. Richard Neeleman maakte een nette en duidelijke offerte. Van de achtertuin is de heg eruit gehaald en daarna is er een schutting geplaatst. De tuin is opnieuw betegeld met mooie tegels. Het werk is snel en vakkundig uitgevoerd door Richard Neeleman en zijn mannen. Wij zijn heel blij met het resultaat. Een prima bedrijf dat het werk snel en vakkundig uitvoert!

1 november 2013, Wim Bodewes, Capelle a/d IJssel - plaatsen schuttingdelen

Het werk wordt vakkundig gedaan en keurig netjes nadien opgeruimd opgeleverd! Richard Neeleman levert prima werk!

8 oktober 2013, Tineke, Capelle a/d IJssel - creatie nieuwe achtertuin

In korte tijd een klassiek tuintje omgetoverd in moderne strakke ruime tuin! Zeer goede communicatie tussen ons en Richard, Cor en Lex, prachtige materialen en uitmuntende planning zorgden in korte tijd voor een voor alle partijen geweldige nieuwe tuin! Pluspunten: goede prijsstelling, mooie materialen en meedenkend team.

27 augustus 2013 Jim, Capelle a/d IJssel - tuinonderhoud

I want to thank you and let you know how good the garden and landscaping look. Your team was out there last week and did an amazing amount of work and it simply looks super!!! Thank you so much for the level and quality of service.
All the best, Jim

03 juli 2013 Familie van Essen, Capelle a/d IJssel - renovatie achtertuin

Ook wij zijn zeer tevreden over de renovatie van onze tuin door Richard Neeleman en zijn team. Het was een ingewikkelde klus want door de schuine lijnen moest er heel veel zaag- en snijwerk van de tegels worden uitgevoerd. Dit is uitermate precies gedaan. Klasse! De nieuwe tegels zijn er heel strak ingelegd en onze tuin is verrassend mooi geworden dankzij de ideeën van Richard. Hij denkt met je mee en luistert goed naar zijn klant. Wij kunnen zijn bedrijf iedereen aanbevelen. Wij zijn zeer benieuwd naar zijn nog op te stellen beplantingsplan.
Pluspunten: uitermate secuur, verrassende ideeën, nette en schone oplevering, prijs/kwaliteitsverhouding voortreffelijk.

21 juni 2013 Saskia, Barendrecht - prima renovatie tuin

Richard kwam persoonlijk langs en maakte een nette offerte met foto's van ideeën. Onze aanpassingen verder overgenomen en ook de prijs werd hierop aangepast.Hij nam elke keer met ons contact op en dat was voor ons het zetje wat we nodig hadden. De mannen werkten hard en het resultaat was een geheel nieuwe achtertuin. Precies wat we in gedachten hadden! We raden Richard en zijn mannen zeker aan. Wie weet volgend jaar de voortuin?!
Pluspunten: Punctueel, eigen initiatief ,denkt mee over de tuin en kon snel starten.

20 juni 2013 J. van der Biessen, Krimpen a/d IJssel - renovatie achtertuin

Wij wilden graag een heel andere tuin dan hoe het was en samen met Richard z'n advies hebben wij voor een moderne tuin gekozen.
Richard en zijn mannen hebben het uitgevoerd en we zijn er zo blij mee! Top werk geleverd en daardoor zijn ze nu bij m'n ouders bezig. Richard en z'n team zijn echt een aanrader!

05 juni 2013  Jan, Capelle a/d IJssel - Klassewerk door professioneel personeel

We hebben bedrijf Neeleman via internet gekozen, omdat hij in dezelfde plaats gehuisvest is en dat kan handig zijn bij eventueel nawerk. Heer Neeleman reageert snel met telefoon en internet. Alhoewel hij slechts een schutting heeft geplaatst had hij ook goede ideeen over het snoeien van bomen en struiken. Enige strubbelingen met de naaste buren werd perfect opgelost. Nogmaals mijn dank hiervoor! Keurig personeel en tuin keurig achter gelaten (geharkt en gebezemd)

29 mei 2013 M. van Alphen, Capelle a/d IJssel - renovatie achtertuin

Na het lezen van de goede referenties, die bij Hoveniersbedrijf Neeleman op de site stonden, wist ik direct dat dit mijn keus zou zijn.
Er kwam snel een positieve reactie op mijn vraag naar offerte en advies. Daarna een afspraak en aansluitend een heldere en goede offerte. En er werd creatief meegedacht over indeling, betegeling en over welke planten (rekening houdend met de zonnestand), niets was te veel! Het werk werd snel en goed door vakkundig en vriendelijk personeel uitgevoerd, met nog een kleine wijziging achteraf.
Ik ben ontzettend blij met het resultaat, de initiatieven van Richard t.a.v. de beplanting heb ik zeer gewaardeerd.

28 mei 2013 W. van Beelen - renovatie patio

Na een keurig nette offerte, waarin alles duidelijk omschreven was, is onze patio zeer vakkundig onder handen genomen, hierbij werd ook goed en creatief meegedacht over juiste oplossingen (met name over hoogte verschillen). Ook het ingezette personeel was evenals Richard Neeleman uiterst zorgvuldig en correct. Al met al waren wij er blij mee, een aanrader dus. Gewoon goed werk!

23 mei 2013 - I. Geerders -  renovatie achtertuin

Snelle reactie, duidelijk uitgesplitste offerte en netjes gewerkt voor een betaalbare prijs. Achtertuin opnieuw betegeld en beplant. Met 3 man sterk in ruim 2 dagen weer een mooie achtertuin naar mijn wensen opgeleverd. Ideeën voor beplanting aangeleverd.
Een vakman met kennis die ook meedenkt met je wensen!

10 april 2013 J. de Jong -  renovatie achtertuin

Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden die Richard en zijn maten hebben verricht.
Pluspunten: zeer snel een offerte een duidelijkheid en hij dacht mee over de mogelijkheden.

20 augustus 2012 L. Aben, Capelle a/d IJssel - Aanleg achtertuin

Wij hadden een zandbak met veel onkruid, en ik zag me al de hele vakantie in de tuin bezig (zonder veel resultaat). Toen heb ik een aantal offertes opgevraagd en Richard was de eerste die reageerde. Hij had al gelijk veel goede ideeën en het bleef bij hem borrelen qua ideeën :). Hij heeft een hele mooie vlonder gemaakt en een brug van de tegels naar de vlonder toe met een soort ophoginkje aan het einde is een leuk 3d effect. Wij wonen aan het water en Richard heeft veel grassoorten in de tuin gebruikt zodat het lijkt alsof onze tuin verder gaat op de planten die achter het water staan. De tuin is heel mooi geworden en er staan veel verschillende soorten planten in, ook bodembedekkers zodat over een tijdje we een hele groene tuin hebben.

12 juli 2012 L. de Vries, Capelle a/d IJssel - Tuinonderhoud

Nog geen 2 dagen na mijn verzoek om onze voor-en achtertuin 'verkoopklaar' te maken, stond het Hoveniersbedrijf Neeleman met 3 man sterk in onze tuin te werken. Aan het einde van de middag zag onze tuin er weer spik en span uit en was er geen blaadje of takje achter gebleven. Wij waren zeer tevreden en hopen ook met Richard en zijn mannen bij ons volgende project aan de slag te gaan.

16 mei 2012 A. Oosten, Capelle a/d IJssel - Renovatie achtertuin

Richard Neeleman heeft onze achtertuin gerenoveerd. Wij zijn zeer tevreden over zijn manier van werken. Hij reageert snel, denkt mee en levert goed werk af. Door de drukte werd het werk wel wat versnipperd uitgevoerd. De puntjes worden op de i gezet en ook de prijs-kwaliteit verhouding is goed. Wij zijn heel erg blij met onze tuin!

10-05-2012 W.P. Schouten, Krimpen a/d IJssel - Renovatie achtertuin

Wij zijn zeer tevreden zoals Richard Neeleman vanaf de offerte tot aan het opleveren met je meedenkt. Zijn kritische houding ten opzichte van zijn eigen werk is een pré. Het eindresultaat is een tuin om trots op te zijn. De prijs/kwaliteit verhouding is goed en hij levert wat beloofd is.

01-05-2012 Rob en Marjan Kraan, Krimpen a/d IJssel - Make-over achtertuin

Richard was de eerste hovenier die reageerde op ons offerteverzoek. Hij kwam langs en we bespraken onze wensen. Al direct bleek dat hij precies aanvoelde wat wij voor ogen hadden, maar daar bleef het niet bij!! Hij vulde dit aan met verrassende elementen. De presentatie van zijn offerte met tekening en een fotocollage overtuigde ons dat we een goede keuze hadden gemaakt. Richard en zijn mensen werken netjes, vlot, met een scherp oog voor detail en persoonlijke aandacht. Alles in goed overleg. Het resultaat is prachtig en de tuin een feest om naar te kijken en in te werken. We kunnen Richard van harte aanbevelen

15-03-2012 F. Lemmob, Capelle a/d IJssel - Renovatie voor- en achtertuin

Wij wilden onze voor- en achtertuin tuin laten opknappen, een grote klus. Heel veel hoveniersbedrijven laten komen maar hoveniersbedrijf Neeleman gaf het beste advies. Hij legt alles goed uit en laat het ook zien. Ook is hij niet zo overdreven duur en heeft er echt een mooie tuin van gemaakt. Hoveniersbedrijf Neeleman is echt een aanrader.

04-01-2012 G. Töns, Pijnacker - Renovatie achtertuin

De achtertuin was toe aan een flinke snoeibeurt en het ophogen van het terras. De offerte was er direct en ook de uitvoering verliep snel en vlekkeloos. 
Al het snoei afval moest door de woonkamer worden afgevoerd, maar ook hieraan was gedacht. Met stucloper werd er gezorgd dat het tapijt niet smerig werd, want er moest natuurlijk ook zand aangevoerd worden om het terras op te hogen. 
Ben erg blij met het afgeleverde werk en geniet er dagelijks van dat alles er weer keurig netjes uitziet. Deze hovenier is een snelle en goede werker.

20-09-2011 A. Bosma, Krimpen aan den IJssel - Renovatie achtertuin

Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Hij dacht met ons mee en gaf ons prima advies. Binnen 2 dagen was het karwei klaar. Een aanrader!

31-08-2011 P. Dekkinga, Den Hoorn - Renovatie voortuin

We hadden een globaal idee over de renovatie van onze voortuin en Richard Neeleman heeft ons geholpen om de ideëen vorm te geven en dit heeft geresulteerd in een prachtige tuin.

Keurige offerte en vakkundige uitvoering (en ook snel uitgevoerd). Wij wilden de stenen zelf regelen maar ook hierin werd meegedacht en dit was uiteindelijk nog voordeliger ook omdat Richard een goed adres wist.

Wij zijn zeer tevreden! Snel,eerlijke prijs en vakbekwaam uitgevoerd.

09-08-2011 J. Hogetoorn, Delft - Tuinrenovatie en plaatsen tuinhuis

Prima dienstverlening, er wordt meegedacht zonder de prijs te ver op te drijven. Afspraken worden nagekomen en het werk wordt volgens afspraak goed uitgevoerd! Een aanrader.

24-07-2011 Tom Berge, Rotterdam - Tuinrenovatie

Wij hebben uiterst goede ervaringen met Richard Neeleman.

Onze tuin moest opnieuw bestraat en beplant worden. Richard is eerst komen kijken, gaf hele goede suggesties vwb materialen en planten en gaf ons adressen, waar we konden kijken en ideeen opdoen.

We hadden snel een zeer gedetailleerde offerte in huis, met een realistische prijsstelling. Richard heeft een hele nette manier van werken, is zeer vakkundig, maakt duidelijke afspraken en komt deze ook na. Hij heeft zichtbaar liefde voor zijn vak. En dat heeft zijn uitstraling in het resultaat.

Wij zullen Richard Neeleman van harte aanbevelen als ons gevraagd wordt naar een hovenier, kortom een aanrader!!.

02-06-2011 G. Pluimers, Capelle aan den IJssel - Beplanting dijktalud

Wij zijn zeer tevreden over werkwijze van Richard Neeleman. Op basis van de omschrijving van de klus is hij eerst komen kijken voordat hij een offerte uitbracht. Hierbij gaf hij aan dat het wellicht beter was de door mij uitgezochte planten te vervangen door meer winterharde planten. In de offerte was duidelijk omschreven wat de uit te voeren werkzaamheden zijn. Het prijsniveau is concurrerend en marktconform.

De opdracht is ruimer uitgevoerd dan besproken zonder meerkosten. Afval is afgevoerd en het werkterrein is schoon opgeruimd achter gelaten. Op de planten is garantie verstrekt en over de nakoming van de toegezegde nacontrole maken wij ons geen enkele zorgen. Er staan nog enkele klussen op het programma, waarbij wij Richard zeker zullen inschakelen.

28-04-2011 M. Verstralen, Barendrecht - Plaatsen van hardhouten schutting

Richard Neeleman is een topper! Gisteren is hij aan deze opdracht begonnen en vandaag al werden de puntjes op de 'i' gezet. Niet alleen heeft hij vakwerk geleverd met de schutting, maar ook zorgde hij voor een prima houtleverancier en enkele praktische en creatieve ideeen voor de tuin.

De snelheid en flexibiliteit waarmee hij reageerde op deze opdracht was geweldig. Binnen een dag kwam hij langs om te kijken wat er moest gebeuren, diezelfde avond lag er een offerte in de bus en de volgende dag werden de agenda's getrokken.

Nu het werk uitgevoerd is, weten wij 1 ding zeker: deze zomer willen we weer met hem in zee en dan om de tuin zelf aan te pakken. Een aanrader. Richard, bedankt!